Publikime

"Historia e Filatelisë Shqiptare" - Thimi Nika

Doli nga shtypi libri "Historia e Filatelisë Shqiptare" me autor anetarin e Kryesise se Shoqates sone dhe kryredaktor i revistes "Koleksionisti", Zotin Thimi Nika.

Ky liber eshte botuar me rastin e 100-vjetorit te pulles se pare kombetare shqiptare. Me të autori u nderua me Medaljen e Arte ne Ekspoziten Filatelike Ballkanike, organizuar ne Vidin te Bullgarise ne maj te vitit 2014. Botimi, qe u be ne Shtypshkronjen Mediaprint, pati edhe mbeshtetjen e Postes Shqiptare, se ciles autori, sic ka theksuar edhe ne liber, i ka shprehur dhe i shpreh mirenjohjen e thelle.

Kyçu