Të reja

NJOFTIM

  • Hits: 1385

Të dashur anëtarë, miq dhe dashamirës së shoqatës së koleksionistëve së Shqiperisë, me keqardhje ju njoftojmë se sot, me 8 Tetor 2018 ndërroi jetë miku yne Thimi Nika. Për ne Thimi ishte një mik, një koleg, një koleksionist, një atdhedashës, një gazetar, një qytetar model.

Me shumë keqardhje i shprehim ngushëllimet tona të sinqerta familjes Nika për këtë humbje të madhe.

Varrimi i të ndjerit Thini Nika është sot datë 8 Tetor ora 16:00 duke u nisur nga Rruga 5 Maji Qendra Konkord kulla 2 , Shk. 1, Ap. 6, Tiranë.

Kryesia e SHKSH-së!

Kyçu