Medalje & Ushtria

Medaljet dhe Ushtria

Medaljet perbejne nje nga simbolet me shprehese te "Unit" te njeshteti, te perpjekjeve te tij per te afirmuar popullin e vet. Shteti Shqiptar, i lindur me 1912, ka me 1914 dekoraten e vet.

Kyçu