Të reja

Doli nga shtypi libri ne gjuhen angeze "Stamps and Postal History of Albania"

  • Hits: 4643

Doli nga shtypi libri ne gjuhen angeze "Stamps and Postal History of Albania" (Pullat dhe histori postare te Shqiperise) me autor anetarin e Kryesise se Shoqates sone dhe kryredaktor i revistes "Koleksionisti", zotin Thimi Nika.

Ky liber eshte perkthyer nga origjinali ne shqip qe autori botoi dy vjet me pare, me rastin e 100-vjetorit te pulles se pare kombetare shqiptare, te titulluar "Historia e filatelise shqiptare", me te cilin ai u nderua me Medaljen e Arte ne Ekspoziten Filatelike Ballkanike, organizuar ne Vidin te Bullgarise ne maj te vitit 2014.
Arti dizajn i variantit ne anglisht u realizua nga studioja Deltaprint. Botimi, qe u be ne Shtypshkronjen Mediaprint, pati edhe mbeshtetjen e Postes Shqiptare, se ciles autori, sic ka theksuar edhe ne liber, i ka shprehur dhe i shpreh mirenjohjen e thelle.
Botimi ne anglisht i librit eshte nje tjeter sukses i autorit dhe Shoqates se Koleksionisteve te Shqiperise.

Kyçu