Të reja

Ftesë për pjesëmarrje në Ekspozitën "PLOVDIV PHILA 2019"

  • Hits: 3343

Pershendetje,

Nga Komisioneri i Pergjithshem Z.Boncho Bonev ka ardhur ftesa per pjesemarrje ne Ekspoziten "PLOVDIV PHILA 2019" qe zhvillohet ne Bullgari 17-20 tetor 2019.
Keshillohet qe brenda dates 30 Korrik te vijne kerkesat per filatelistet qe deshirojne te kryejne detyren e Komisionerit Kombetar ne "PLOVDIV PHILA 2019".
Bashkangjitur do te gjeni rregullat e perkthyera si dhe formularin e aplikimit.
Kryetaret e degeve ne Rrethe te bejne njoftimet perkatese.

Sekretari
Edmond Budo

PLOVDIV PHILA 2019 - Forma e Apikimit

PLOVDIV PHILA 2019 - Rregullat

Kyçu