Të reja

EFIRO 2019, Bucharest, September 19-21

  • Vizitorë: 1952

Invitation 

Dear Friends,

We are pleased to inform you that Romanian Philatelic Federation together with Museum of Romanian Records will organize a National Philatelic Exhibition with international participation - EFIRO 2019, in Bucharest, September 19-21.

Lexojeni të gjithën

Rrugë të mbarë Ekspozitave Konkurruese!

  • Vizitorë: 1598

Koleksionimi i pullës postare në Shqipëri ka një traditë më se 100 vjeçare. Zhvillimi i saj është pasqyruar dhe shoqëruar ndër vite me ekspozime të herë pas herëshme të pullave postare, me pjesëmarrjen si të filatelistëve ashtu dhe të Postës Shqiptare.

Lexojeni të gjithën

Koleksionistët shqiptarë, në ruajtje të trashëgimisë kulturore

  • Vizitorë: 2160

Nga: Bajram Peçi

Në përputhje me statutin që rregullon funksionimin dhe jetën e brendshme të saj, Shoqata e Koleksionistëve të Shqipërisë, e përfaqësuar në nivel Asambleje, u mblodh më datë 17 Nëntor 2018 në Tiranë, për të raportuar mbi veprimtarinë katër vjeçare dhe për të zhvilluar zgjedhjet e reja. Në këtë forum të rendësishëm pjesëmarrësit përfaqësonin individë të elitës së koleksionistëve filatelistë, numizmatë, faleristë, etnografë, të fotografisë, të artit të pikturës dhe objekteve të tjera, që pasioni i mbledhjes i ruan si objekte me vlerë të trashëgimisë kulturore të kombit.

Lexojeni të gjithën

NJOFTIM

  • Vizitorë: 1384

Të dashur anëtarë, miq dhe dashamirës së shoqatës së koleksionistëve së Shqiperisë, me keqardhje ju njoftojmë se sot, me 8 Tetor 2018 ndërroi jetë miku yne Thimi Nika.

Lexojeni të gjithën

Kyçu