Filateli

Filatelia

Me 5 maj 1913, u emetua dhe u vu në qarkullim pulla e parë kombëtare shqiptare. Me emetimin e pullës së parë postare shqiptare u konsolidua dhe shërbimi postar me indentitet shqiptar, e cila ka qënë kurdoherë pjesë shprehëse e identitetit tonë kombëtar

Kyçu