Ekspozita Italia 2018 – The Great War

Nëpërmjet Z. Piero Macrelli, President i Federatës së Shoqatave Filatelike Italiane njoftohemi për zhvillimin e Ekspozitës Italia 2018 – Lufta e madhe.

Ekspozita Italia 2018 – The Great War është një ekspozitë kombëtare me pjesëmarrje ndërkombëtare me njohje nga FEPA qe do të administrohet nga një Komitet Organizues.

Bashkangjitur gjeni dokumentin informues rreth ekspozites si dhe kalendarin e ekspozites.


Ekspozita në Itali me pjesëmarrje ndërkombëtare pdf icon, SHKSH, Shoqata e koleksionisteve te Shqiperise

Kalendari i Ekspozitave

Kalendari i Ekspozitave, SHKSH, Shoqata e koleksionisteve te Shqiperise

Kategoritë

Koleksionisti

Lajme & Aktivitete

Lajmet dhe eventet më të fundit në fushën e koleksionimit

Albania: National Exhibition and Seminar…

Author José Ramón Moreno The Association of Collectors of Albania organize... Lexo më shumë

 

Kyçu