Lajme

Dita Botërore e Postës

  • Visite: 2477

Në aktivitetin organizuar nga Posta Shqiptare në kuadër të Ditës Botërore të Postës dhe 141-vjetorit të krijimit të Bashkimit të Përbotshëm Postar, UPU, u lidh marrëveshja mes Shoqatës së Koleksionistëve të Shqipërisë dhe Postës Shqiptare, për një bashkëpunim të ngushtë dhe sponsorizimin e Balkanphila 2016, që do të mbahet vitin që vjen në datat 5-9 Maj.

Lexo më shumë

Balkanfila 2016

  • Visite: 2135

Në aktivitetin organizuar nga Posta Shqiptare në kuadër të Ditës Botërore të Postës dhe 140-vjetorit të krijimit të Bashkimit të Përbotshëm Postar, UPU, u lidh marrëveshja mes Shoqatës së Koleksionistëve të Shqipërisë dhe Postës Shqiptare, për një bashkëpunim të ngushtë dhe sponsorizimin e Balkanphila 2016, që do të mbahet vitin që vjen në datat 5-9 Maj.

Lexo më shumë

102 vjet pullë postare e Shqipërisë

  • Visite: 1604

5 maji i vitit 1913 njihet si dita e lindjes së pullës postare të vendit tonë dhe meqenëse ajo, pa mëdyshje, përbën, krahas monedhës e kartëmonedhës, një simbol kombëtar të identitetit, dita e saj përkujtohet, historia dhe vlerat i përmenden e ndihmesa që ajo i ka dhënë e i jep kulturës, i çmohen.

Lexo më shumë

Portreti i Naim Frashërit në pullën postare të Iranit

  • Visite: 1194

Figura e njërit nga përfaqësuesit kryesor të Rilindjes Shqiptare, Naim Frashëri është vendosur në pullat postare të Iranit. Naim Frashëri ka qenë njëri ndër poetët më të shquar shqiptarë ai ka shkruar në gjuhën turke dhe greke, por ka shkruar edhe në atë persiane.

Lexo më shumë