Publikime

"Pullat e Shqiperisë 1913-1944, Katalog i Specializuar" - Francessco Maria Amato, Djana Isufaj

  • Visite: 297

I shkruajtur “me kater duar” nga Dr. Francesco Maria Amato, Ekspert Filatelik prane Dhomes se Tregetise dhe te Gjykates Ushtarake te Romes, dhe nga Dr. Djana Isufaj, koleksioniste e sektorit, eksperte dhe studjuese e Historise Postare te Republikes Romane e vitit 1849, eshte ky i pari katalog i specializuar i pullave “klasike” te Shqiperise i shkruajtur ne gjuhen shqipe.

lexo më shumë

Manual mbi “Historinë e Postës dhe te Pullës” për shkollat fillore

  • Visite: 243

I perpunuar mbi nje total prej 74 faqesh, i pasqyruar me ilustrime te dendura dhe me nenshkrime te vecanta, manuali, me titullin Projekt Filatelia dhe Shkolla “Historia e Postes dhe e Pulles” linja formazioni per Shkollen Fillore – Klasat III, IVdhe te V, eshte menduar per tu bere nje pike referimi dhe ballafaqimi ne aktivitetet filatelike te zhvilluara ne klase gjate periudhes se projektit.

lexo më shumë