Evente

Balkanfila 2016

  • Categoria: Evente
  • Visite: 1209

Kryesia e Shoqates se Koleksionisteve te Shqiperise njofton se, në periudhën 05-09 maj 2016, në Tirane, do të organizohet Ekspozita filatelike nderkombetare "Balkanphila 2016". Vendi i celjes së saj do te jetë Salla e Ekspozitave në Muzeun Historik Kombetar. Ky event ballkanik, qe zhvillohet per here te pare ne Shqiperi, do të realizohet nga Shoqata e Koleksionisteve te Shqiperise, nën kujdestarinë e Federatës Filatelike Europiane (FEPA).

Lexo më shumë

Ekspozita filatelike ndërkombëtare “NOTOS 2015”

  • Categoria: Evente
  • Visite: 1707

Sukses i merituar i filatelistëve shqiptarë

Në periudhën 12-15 nëntor 2015, në Greqi, u organizua Ekspozita Filatelike Ndërkombëtare “NOTOS 2015”. Vendi i celjes së saj ishte Qendra e Ekspozitave në Perister, Athinë. Ajo u realizua nga Shoqata Helenike Filatelike, nën kujdestarinë e Federatës Filatelike Europiane (FEPA) dhe Shoqatës Ndërkombëtare të Gazetarëve Filatelikë (AIJP).

Lexo më shumë